
4 personer
Kødboller
500 g hakket oksekød
1 æg
1 spsk. tomatpuré
1 tsk. oregano
Salt og peber
400 g spaghetti
1 squash
250 g cherrytomater
1 løg
2 fed hvidløg
En håndfuld friske basilikumblade
4 strimlede soltørrede tomater i olie
1 liter vand
1 oksebouillonterning
1 tsk. chiliflager
1 tsk. salt
2 spsk olivenolie
Tilbehør
Parmesan
Friske basilikumblade
Rør kødet sammen med tomatpuré, salt, peber, æg og oregano i en skål. Form farsen til små kødboller og lad dem sætte sig, mens du hakker grøntsagerne.
Skær løget i grove stykker og hak hvidløg. Skær squashen i tern og cherrytomaterne i kvarte.
Læg alle ingredienserne i en stor gryde. Placer pastaen øverst sammen med basilikumblade, soltørrede tomater, salt, chiliflager og olie.
Kom vand og bouillonterning i gryden og bring retten i kog. Lad retten koge op og sørg for at pastaen bliver dækket med væde. Lad derefter retten simre i cirka 15 minutter eller til pasta er perfekt kogt. Rør forsigtigt i retten i løbet af kogetiden.
Server med frisk revet parmesan og friske basilikumblade.
Seneste kommentarer