
4 portioner
1 dåse kokosmælk light
1-2 spk rød karrypasta
1 tsk gul karry
½ l hønsebouillon
4 tørrede limeblade
2 tsk sambal oelek
1 tsk stødt ingefær
1 gulerod skåret i julienne
250 g kogt kylling i små stykker
1 bdt forårsløg i skrå skiver
150-200 g store rejer
Rørsukker og limesaft
Salt og peber
Tilbehør
Kogt basmatiris
Svits karryen i lidt af kokosmælken, tilsæt bouillon, limeblade, sambal oelek og ingefær samt resten af kokosmælken og lad det småkoge 6-7 min. Kom gulerødderne og kylling i og lad koge yderligere 5-6 min. Vend til sidst rejerne i og smag til med sukker og limesaft. Tilsæt forårsløg til sidst og servér i små skåle. Risen serveres for sig.
God og sund suppe, som smager rigtig godt.
Seneste kommentarer