Bananbrød – glutenfri

1 stk

3 æg
90 g kokossukker (eller almindeligt sukker)
1/2 tsk vaniljepulver
100 g havregryn blendet til havremel
90 g mandelpulp eller mandelmel
1 tsk bagepulver
1 nip fint salt
3 modne bananer
35 g kokosolie

Pisk æg, vaniljepulver og kokossukker lyst og skummende. Bland havremel, bagepulver og salt i blandingen og rør godt. Mos mandelpulp og kokosolien sammen og bland det i dejen. Mos derefter bananerne, vend den i dejen og rør godt. Hæld dejen i en form beklædt med bagepapir – enten en lille rugbrødsform eller en rund form på 20 cm i diameter.

Bag brødet midt i ovnen ved 175 grader i ca. 45 minutter. Tjek med en kødnål, at der ikke hænger våd dej på nålen.

Som variant kan der tilsættes rosiner, hakket chokolade, hakkede nødder, chiafrø, kokosmel – eller lige præcis hvad du har lyst til!

Køl af og spis!