
3-4 personer
600 g blomkål i små buketter
6 spk mandelmel
4 spk loppefrøskaller (HUSK)
2 tsk salt
2 æg
4 æggehvider
Blend blomkål i en foodprocessor, til det er helt malet. Tilsæt herefter de øvrige ingredienser og rør grundigt, til massen er ensartet.
Kom dejen ud på en bageplade med bagepapir og fordel den jævnt, så den fylder næsten pladen. Bag den ved 200 grader i først 20-30 minutter (den skal være farvet i bunden og lidt fast ovenpå). Tag den ud af ovnen og vend brødet over på et nyt stykke bagepapir og bag dejen i yderligere 10-20 minuter på den anden side (kan være lidt tricky at få vendt dejen).
Tag bunden ud af ovnen og lad den køle på en rist. Opbevar den gerne i køleskabet til næste dag, hvis du kan vente. Bunden bliver nemlig mere fast af at ligge en dags tid. Når du skal til at gøre pizzaen færdig, så følg anvisningerne vedr. normal pizza
Dejlig måde at få en masse blomkål på – og helt igennem glutenfri.
Print Recipe
Seneste kommentarer