Hollandsk biksemad

Photo by Alexandre Trouvé on Unsplash

4-6 personer

1 spk olie
3 store løg i tern
100 gram bacon i tern
1 spk toppet karry
500 g hakket oksekød
3 store gulerødder i tern
3 kartofler i tern
1 kg rimelig fint snittet hvidkål
100 g spaghetti/linsepasta
1/2 l grønsagsbouillon
Salt og peber

Løg og bacon svitses i olie i en gryde. Herefter svitses karry med i et minuts tid, hvorefter kødet tilsættes og tager farve under omrøring. Tilsæt grønsagerne, til sidst kålen evt. ad et par gange så grønsagerne bliver godt blandet. Herefter kommes pasta og bouillon i gryden, og retten simrer ved svag varme i ca. 30 minutter. Smag til med salt og peber og server!

En super nem ret, når først alle grønsagerne er snittet 🙂 Og den smager virkelig dejligt!