Rød curry med kylling

4 personer

1-2 spk kokosolie/smør
3-500 g kyllingefilet i små tern
1 rødløg, halveret og skåret i både
2 gulerødder i diagonale skiver
1 broccoli i små buketter
1 pak choi/fennikel i skiver
2 fed presset hvidløg
2 cm fintrevet ingefær
3 spk rød karrypasta
1 ½ spk tamarisoya
1 tsk gurkemeje
1 ½ dl hønsebouillon
1 ds kokosmælk
1 spk maizena
Salt og peber

Til servering
Ris, citronbåde, ristede cashewnødder og koriander

Brun kyllingeternene i fedtstoffet, drys med salt og stil dem til side. Steg herefter rødløg og gulerødder i 5-7 minutter. Tilsæt broccoli og pak choi, steg med i 30 sekunder. Tilsæt herefter hvidløg, ingefær, karrypasta, soya, gurkemeje, bouillon og kokosmælk. Rør efter 1 minut maizena ud i lidt vand og hæld det i gryden. Rør rundt og lad retten koge 1 minut mere. Smag til med salt og peber og server.