Argentinsk filet

300 g okse- eller lammefilet, skåret i tykke skiver på skrå
½ dl tør hvidvin el. bouillon
1 dl piskefløde

Marinade
¼ dl olivenolie
1 tsk dijonsennep
1 tsk ketchup
1 tsk rosmarin
1 tsk timian
½ tsk Garam Masala
1 fed presset hvidløg
Salt og peber

Rør marinaden sammen og vend kødet i. Lad det trække mindst 2 timer i køleskabet og vend det af og til. Tag kødet op og brun det på en varm pande et par minutter på hver side. Tag kødet af panden, læg det i et dybt serveringsfad og hold det varmt. Hæld vin samt resten af marinaden i panden og lad det koge op. Kom fløden ved og lad det koge lidt ind. Smag til og hæld saucen over kødet.

Kødet kan godt varieres mere – prøv f.eks. også med svinekød eller kylling. Vi er ikke altid lige vilde med lam, men i den her ret smager det bare så skønt. Serveres med en god salat og madbrød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *