Butterchicken

4 personer

1½ dl græsk yoghurt 0,1%
50 g smuttede mandler
1½ tsk tørret chili
4 laurbærblade
4 hele nelliker
¼ tsk stødt kanel
1 tsk Garam Masala
2½ cm frisk, skrællet ingefær
2 fed presset hvidløg
1 dåse flåede tomater
4 kapsler kardemomme
400 g kyllingeinderfilet
2 store løg i skiver
1 1/2 spk smør
½ dl skummetmælk
Salt og peber
2 spk friskhakket, bredbladet persille

Blend yoghurt, mandler, ingefær, hvidløg, tomater samt alle de tørrede krydderier sammen med en stavblender. Tilsæt kyllingefileterne og lad det hvile i et kvarters tid. Varm smør i en stor gryde og svits løgene. Tilsæt kyllingeblandingen og lad det koge sammen i ca. 20 min. Rør mælken i og smag til. Hæld retten op i et serveringsfad og pynt med persillen.

Der skal bare så mange ingredienser i denne ret, men det er alle anstrengelserne værd! Tilbehør kan være basmatiris eller naanbrød.