Chokoladekonfektkager

42 stk

150 g mørk chokolade i mindre stykker
150 g blødt smør
200 g sukker
3 æg
60 g hvedemel

Pynt
50 g mørk chokolade
Guldstøv
 
Smelt chokoladen. Pisk smør og sukker sammen, til det bliver lyst og luftigt. Tilsæt æggene et ad gangen mens der stadig piskes. Vend hvedemel og den smeltede chokolade i smørblandingen. Hæld dejen i en lille bradepande (21×29 cm) beklædt med bagepapir.

Sæt kagen i en kold ovn på midterste rille. Indstil på 175 grader og bag ca. ½ time. Sluk ovnen og lad kagen stå i endnu 10 min. Løft forsigtigt kagen ud af formen ved hjælp af bagepapiret og lad den køle af på en bagerist.

Når kagen er afkølet, skæres kanterne af. Skær derefter kagen igennem 5 gange på langs og 6 gange på tværs, så der bliver 42 små stykker kage. Skil dem lidt ad og pynt derefter med smeltet chokolade (brug en pose med et meget lille hul) og drys med guldstøv. Når chokoladen er blevet stiv, er kagerne klar til servering.
 
Meget lækre små kager, som gør sig godt på en desserttallerken eller som petit fours til kaffen.