Chokoladekage med kokosglasur

350 g sukker
3 æg
2½ dl mælk
300 g mel
3 tsk vaniljesukker
4 spk kakaopulver
3 tsk bagepulver
200 g smeltet smør

Glasur
200 g smør
3/4 dl færdig kaffe
2 spk kakao
3 tsk vanilje
100 g kokosmel
375 g flormelis

Sukker og æg piskes godt. Mel, vanilje, kakao og bagepulver blandes og sigtes skiftevis med mælken i dejen under omrøring. Til sidst røres det smeltede, afkølede smør i dejen.

Bages i en bagepapirsbeklædt bradepande (ca. 25×35 cm) ved 190 grader i ca. 20-25 minutter på nederste rille. Må godt være en anelse fugtig indeni.

Alle ingredienser til glasuren varmes i en gryde. Når kagen er let afkølet – ikke kold – smøres glasuren på hele overfladen.

En klar succes for både børn og voksne, selvom der er kaffe i. Og kagen bliver faktisk bedre af at have været frosset.