Laber lagkage

4 pasteuriserede æggeblommer
4 spk rørsukker
¼ l piskefløde
2-3 spk kakaopulver
3 lagkagebunde (jeg kan bedst li’ de billige)
½ dl lunken mælk

Glasur
200 g flormelis
Friskbrygget, stærk kaffe

Pisk æggeblommer og rørsukker sammen, til massen bliver hvid og boblende. Pisk fløden stiv og rør den i æggemassen. Tilsæt kakaopulver efter smag, til det smager som en lækker chokolademousse.

Læg en lagkagebund på et fad og dryp den med halvdelen af mælken. Kom halvdelen af moussen på bunden og læg endnu en bund ovenpå, som dryppes med resten af mælken. Resten af moussen fordeles ovenpå og den sidste bund lægges på. Stil lagkagen i køleskabet meget gerne natten over. Lige inden servering  røres glasuren sammen og hældes ud over lagkagen.

Lagkagen kan også laves uden kakao i moussen, man kan komme kakao i glasuren i stedet for kaffe, eller glasuren kan laves med vand. Der er mange muligheder, men det er svært at komme videre fra denne her, fordi den smager så godt.

Når man sætter gaflen i,  er det ren nydelse. Og den er så nem og smager samtidig så godt, at man tror det er løgn.