
3 portioner
300 g pastaskruer (fuldkorn)
1 spk olie
1 alm. løg i tern
1 fed presset hvidløg
75 gram klippet bacon
200 gram skinke/hamburgerryg/kylling i strimler
1 dåse konc. tomatpuré
½ liter madlavningsfløde
1 bouillonterning (svine/hønse)
1 tsk oregano
Salt og peber
Sukker
1 pose revet ost
Indstil ovnen på 200 grader. Varm olie, løg, hvidløg og bacon i en gryde og svits. Tilsæt kød, tomatpuré, fløde, bouillonterning og krydderier og lad saucen koge ca. 15 minutter. Kog pastaen. Smag saucen til og tilsæt pastaen. Rør rundt og hæld blandingen i et ovnfast fad. Fordel den revne ost over pastaen og sæt den i ovnen 10-15 minutter.
Vi fik en herlig pastaret serveret, dengang vi var i Lalandia, og den skulle naturligvis genskabes i vores eget køkken. Smager rigtig godt!
Seneste kommentarer