Capresesalat med sprøde kapers

4 personer

2 kugler mozzarella plukket i grove stykker
16 solmodne, halverede stilktomater
Blade fra 8 stilke frisk basilikum
Fint klippet purløg
2 spk balsamico glace
2 spk olivenolie
2 spk (hjemmelavet) pesto

Sprøde kapers
4 spk afdryppede kapers
2 spk hvedemel
Salt
Rapsolie til stegning

Vend kapers i hvedemel, så de lige er dækket. Varm olien op i en gryde og steg to skefulde kapers ad gangen, til de er gyldne og sprøde. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle og drys med lidt salt.

Fordel stykkerne af mozzarella og tomaterne på et stort fad. Fordel herefter basilikum og purløg over salaten og dryp med balsamico glace, olivenolie og pesto. Drys til sidst med salt, peber og sprøde kapers.

Bliv ikke afskrækket af de sprøde kapers. De er super nemme at lave og giver en helt fantastisk smag til salaten.