Wok med hakket oksekød

4 personer

2 dl perlebyg
4 dl vand
1 tsk salt
500 g hvidkål i tynde strimler
1 stk rød peberfrugt i tern
250 g grønne bønner i mindre stykker
400 g hakket oksekød
1 bundt grofthakket persille

Marinade
2 stk ingefær, revet
2 fed presset hvidløg
1 presset citron
1 spsk olie
2 spsk sojasovs
2 tsk flydende honning


Bring vand og salt i kog og kog perlebyggen i ca 20 minutter, indtil den er mør.

Kom ingefær, hvidløg, citronsaft, olie, persille, soyasovs og honning i en skål. Rør det godt sammen.

Steg kødet i wokken i og steg det i 4-5 minutter. Rør hele tiden. Hæld marinaden i wokken og kog i 1 minut. Tag kødet op og læg det på en tallerken.

Hæld 1 spsk. olie i wokken, og varm den op. Kom hvidkål, bønner og peberfrugt i wokken. Steg i 2-3 minutter. Rør hele tiden.

Kom perlebyg og kødet i wokken. Steg i 2 minutter.

Kom persille eller koriander i wokken og smag til med sojasovs.

Print Recipe