Æblemuffins

12 stk

3 æg
100 g kokossukker/alm. sukker
1 dl (90-100 g) mandelpulp eller hakkede mandler
2 dl havregryn blendet til mel
1/2 tsk vanille pulver
1 1/2 tsk bagepulver
1 spk stødt ingefær
1 spsk kanel
1/4 tsk stødte nelliker
3 æbler i bittesmå stykker
50 g hakkede valnødder

Pisk æg og sukker til det skummer og bobler. Rør herefter mandelpulp/hakkede mandler og de øvrige tørre ingredienser i. Til sidst tilsætter du æblestykker og valnødder, og rører til massen er godt blandet.

Kom dejen i 12 smurte muffinsforme, mine er siliconeforme med plads til 6 muffins i hver. Bag dem ved 200 grader i ca. 20 minutter til de er lysebrune.

Lad dem køle helt af på risten, før du tager dem ud af formene. De kan godt være lidt porøse, så hvis du kan vente med at spise dem, så er de mere faste dagen efter.

Print Recipe