Kylling i karrysuppe

3 løg i tern
4 store gulerødder i tern
1 spk smør
3 spk karry
3 bouillonterninger
1,5 l vand
400-600 g kyllingefilet skåret i store stykker
1 blomkål skåret i halve
3 porrer i små strimler
1 stor håndfuld rosiner
1/2 dl piskefløde
Salt og peber

Svits løg og gulerødder i smørret og tilsæt karry. Brænd karryen lidt af under omrøring og tilsæt derefter bouillon og vand, og bring i kog. Når det koger, tilsæt kylling og blomkål og lad koge i 20-30 min. Tag herefter kødet op og blend suppen. Tilsæt rosiner, porrer og fløde og lad suppen koge videre i 3 min. Skær kødet i små, mundrette stykker og kom det i suppen. Smag til med salt og peber og server. Evt. med blomkålsris nederst i en dyb tallerken.